Açıklama
Bu ürün 150 dns ile duvar uygulamalarında daha yüksek ses yalıtımı sağlanması gereken detaylar için Orta kısmında Ağır Bariyer lamine edilmiş tipleri bulunmaktadır.
Bu plakaları mevcut örme duvar ya da alçı levha duvar üzerine doğrudan poliüretan yapıştırıcılar ile kolayca yapıştırılarak uygulanır. Yapıştırma işleminde plakalar arasında boşluk bırakılmamalıdır. Montaj tamamlandıktan sonra da son kat kaplama öncesinde birleşim yerlerinin iGUARD® EPB kauçuk bant ile kapatılmasını öneriyoruz.
Kuru duvar uygulamalarında çift sıra profil arasında 52 mm bariyerli iWALL® REBONDED kullanımından sonra yapılan duvarın her iki yüzünden alçı levhalar ile kapatılması yeterlidir. İlave olarak başka yalıtım ürünü kullanılmasına gerek kalmaz. Duvarın içerisinde kullanılacak kalınlığın belirlenmesinde komşuluk ilişkisinin hangi yapı türünde olduğunun biliniyor olması yeterlidir. Sınıflandırma Konut-Ofis-Otel-Endüstriyel Tesis şeklinde yapılabilir. iWALL® REBONDED size 75dB’e varan STC performansı sunabilir.


